Yoga @ The Beach House

Start maandag 10 januari 2022 


Ben jij professioneel actief in Gent en heb je het gevoel dat je van maandag tot vrijdag geleefd wordt door je agenda en je to do’s? Verlies je veel energie en plof je uitgeput in de zetel als het eindelijk weekend is? Klinkt dat bekend?


Wij bieden jou de mogelijkheid om op een bewuste manier de werkweek in te stappen en die ook zo af te sluiten. De focus ligt daarbij op ZIJN i.p.v. op DOEN. Zo draag je zorg voor jezelf.  Zo krijg je ruimte vrij in je hoofd en energie in je lichaam voor in het weekend.Elke maandag 11u-12u Yoga @ The Beach House

Een uur toegankelijke yoga in een groep van max. 10 deelnemers met de immer stralende Hanne Rossey (www.yogamethanne.be). Ademhaling, beweging en relaxatie komen aan bod. Als afsluiter van de yogasessie kies jij jouw context en creatievraag voor de week. Hoe anders sta jij dan in de week? Ervaar het zelf!


Elke vrijdag 16u-17u Completeer je Week via Zoom

Met bewustzijnscoach Hans Vandenberghe (www.hansvandenberghe.com) sluiten we samen de week af. Wat heeft jouw context jou gebracht? En je creatievraag? We completeren de week door te kijken naar wat we kunnen erkennen, loslaten en besluiten. Met ruimte in je hoofd en energie in je lijf het weekend in!

Voel je het al kriebelen?


1 x uitproberen: 10 euro

10-beurtenkaart: 150 euro

Klik hiernaast om je in te schrijven.

Wacht niet te lang, want het aantal deelnemers is beperkt tot 10.


Wat krijg je daarvoor, per beurt?

  • 1 x yoga op maandagochtend in The Beach House in Gent
  • 1 x groepscoaching Completeer je Week online op vrijdagmiddag

Plus…

  • Wekelijkse journal om je ervaringen bij te houden
  • Online community om elkaar te inspireren en te ondersteunen


We kijken ernaar uit je te ontmoeten!